Άννα Κουμπούλη - Ψυχολόγος

 

 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο St. Kliment Ohridski στη Σόφια της Βουλγαρίας, και απέκτησα μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Εξελικτική Ψυχολογία. Έχω ολοκληρώσει το πρόγραμμα εξειδικευμένης μετεκπαίδευσης  στην Ιατρική Ψυχολογία από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι κάτοχος Νόμιμης Άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου και έχω εκπαιδευτεί στην Ψυχαναλυτική προσέγγιση.

Όσον αφορά την επαγγελματική μου εμπειρία έχω συνεργαστεί με την Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας, με το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Παίδων και Ενηλίκων, με το Αθλητικό κέντρο Αλίμου, με το Ψυχοκοινωνικό φορέα Βάση καθώς και με το Κέντρο Διάγνωσης Διαφοροδιάγνωσης και Υποστήριξης μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες Λαμίας. Από το 2007 έως σήμερα διατηρώ ατομικό γραφείο Ψυχολόγου.

 

Για να κλείσετε ραντεβού θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα:

Ψυχολόγος Άννα Κουμπούλη: 6975-268 988

Τηλέφωνο γραφείου: 215-54 08 065 

e_mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το γραφείο βρίσκεται στην οδό Κοδριγτώνος, αρ. 11 β, στην Αθήνα (πεδίον του Άρεως).