Αθηνά Σπανού - Ψυχολόγος

 

 

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στη Σάμο. Σπούδασα Ψυχολογία και είμαι κάτοχος Degree Of Bachelor Of Arts, Major Psychology από το State University Of New York, Empire State College. Έχω Δίπλωμα στις Βασικές Αρχές Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας από το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Παίδων και Ενηλίκων καθώς και εκπαίδευση στη Συμβουλευτική και τις Βασικές Τεχνικές της από το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογίας “Έρεισμα”.

Όσον αφορά την επαγγελματική μου εμπειρία έχω συνεργαστεί με την Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας στην αποασυλοποίηση, κοινωνικο-οικονομική Επανένταξη και υποστήριξη των Ψυχικά Ασθενών και ατόμων με βαριά νοητική υστέρηση, με το Κέντρο Ενημέρωσης Δημοτών του Δήμου Αλίμου  στο γραφείο ενημέρωσης ανέργων και επιχειρήσεων. Επίσης ασχολούμαι με δημιουργικές διδασκαλίες παιδιών με Διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή, Υπερκινητική Διαταραχή κ.α. καθώς και με συμβουλευτική ενηλίκων και οικογενειών.

 

Για να κλείσετε ραντεβού θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία  στα τηλέφωνα:

Ψυχολόγος Αθηνά Σπανου: 6936-525 787   

Τηλέφωνο γραφείου: 215-54 08 065 

e_mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το γραφείο βρίσκεται στην οδό Επισμηναγού Μόκα, αρ 3 , περιοχή Άλιμος.